logo

Actualitat Notícies

L'última resolució de les clàusules solc

Com cada setmana hem descobert una nova *app i coneixem les opinions i problemes dels oïdors

Cotxes elèctrics

La decisió que gradualment, fins a 2040, desapareguen dels nostres carrers i carreteres els cotxes diésel i gasolina i siguen substituïts per elèctrics, obri molts dubtes sobre la viabilitat del projecte, sobre la seua sostenibilitat. Què va a passar amb les bateries? Tindrem suficients electrolineras? Tant demanda d'energia pot disparar el preu? Realment és molt menys contaminant la producció d'energia que la de petroli? I què passarà si el PSOE, impulsor de la mesura, deixa de governar i arriba la dreta? Sobre totes aquestes i més dubtes hem parlat amb el nostre expert en energies, Jorge Morales, en el programa del programa del 25 de novembre.

Cobrar-nos per usar els emprovadors?

És cada vegada més habitual: provar-nos coses en les tendes físiques i després… anar-nos a comprar-les a internet, més barates! Els comerços estan molests i estan començant a veure la possibilitat de cobrar-nos per usar les seues instal·lacions si no comprem. Existeixen comerços que ja ho fa, un d'ells ens ha explicat per què i com ho fan. A més també hem sabut l'opinió del sector comercial sobre si és legal o no.

Clàusules solc: els usuaris guanyen

També parlem amb ADICAE per la victòria en la seua macro demanda contra la banca per les clàusules solc. L'Audiència Nacional ha condemnat a 40 entitats al fet que retornen tot el que els han cobrat irregularment, uns 10.000/ 15.000 euros per hipoteca.

Cooperatives elèctriques: Eixida per a les pujades de la llum?

En plena escalada dels preus de la llum, hem parlat amb una de les moltes cooperatives elèctriques que hi ha en el país per a saber com funcionen i si elles poden ser una bona alternativa per a poder abaratir la factura.

Secció App: Tens sal?

Els veïns tenen la seua pròpia *app. La majoria d'ells ni es coneixen però gràcies a aquesta nova plataforma han trobat un punt de trobada per a ajudar-se en les tasques quotidianes i necessitats puntuals

I la nostra assessora

Alodia Fuster, assessora jurídica de Asgeco, ha ajudat als usuaris amb dubtes, problemes o denúncies.

Aquests són alguns dels temes que s'han tractat en l'últim SER Consumidor. Si vols saber més i en profunditat escolta el programa en el nostre *podcast i recorda que pots enviar les teues consultes amb una nota de veu al 679 017 014 i el nostre assessor jurídic t'ajudarà amb el problema

Pot consultar la notícia original ACI

© 2019 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías