logo

Actualitat Notícies

CANTABRIA | La Unió de Consumidors inicia una campanya informativa sobre com reclamar les despeses hipotecàries

Unió de Consumidors de Cantàbria (UCC) inicia una campanya informativa sobre com reclamar les despeses hipotecàries que comença amb dues xarrades a Santander i Camargo, obertes al públic, els dies 29 i 30 d'octubre.

Experts lletrats de l'associació informaran als assistents sobre les quanties que es poden reclamar, les vies per a efectuar-ho "i la possibilitat afegida de reclamar les comissions d'obertura dels préstecs que també estan subjectes a la seua devolució", ha explicat l'advocat Enrique Solís.

Aquesta campanya informativa es produeix al fil de la recent Sentència del Tribunal Suprem que facilita la devolució de les despeses de constitució hipotecària als consumidors, incloent ara el derivat de l'impost d'actes jurídics documentats. "Açò suposa un alt benefici per als consumidors", considera Solís, "perquè a més de les despeses de taxació, gestoria, registre i notari ara també es pot recuperar l'Impost d'Actes Jurídics", ha indicat.

Les xarrades explicaran a totes les persones interessades l'última sentència del Suprem i aclarirà els dubtes dels assistents. Es dirigeixen, especialment, als qui tinguen un préstec hipotecari en vigor, hagen reclamat o no amb anterioritat, i fins i tot si tenen ja sentència judicial.

El calendari de reunions informatives s'inicia el dilluns 29 de desembre a les set de la vesprada en La Vidriera de Maliaño, sessió que s'imparteix en col·laboració amb l'Oficina Municipal d'informació al Consumidor de Camargo.

L'endemà, dimarts 30 d'octubre, s'ha convocat una altra xarrada a Santander, a les vuit de la vesprada, en el saló de l'església dels Pares Franciscans (carrer Mies del Valle escaira amb Sant Fernando).

Pot consultar la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías