logo

Actualitat Notícies

Els comptes en línia, més barates

Mentre la majoria de les entitats pugen les seues comissions o endureixen els requisits que exigeixen per a alliberar d'elles als seus clients, hi ha bancs que aposten per l'estratègia contrària. Es pastís en la seua majoria de banca digital, i EVO *Banco és un bon exemple.

Les entitats en línia exigeixen menys requisits de vinculació

Les pujades de comissions estan a l'ordre del dia. Manteniment, transferències, targetes... la majoria dels grans bancs han pujat les comissions dels seus comptes o bé han endurit les condicions per a estar exempts de pagar-les, que van més enllà de tindre la nòmina domiciliada, amb el que el cost dels serveis bancaris es dispara per a molts usuaris.

No obstant això altres entitats, com EVO *Banco, han optat pel camí contrari i ha començat a rebaixar els requisits de vinculació amb el client. Les xifres són molt eloqüents: mentre que si no compleixes els requisits de vinculació en un compte convencional pots pagar de mitjana 67 euros anuals de manteniment (i arribar als 240 en casos extrems), en alguns comptes en línia no pagaries res.

EVO Banco, sense comissions

Fins ara, per a eximir del pagament de comissions, en el seu Compte Intel·ligent, Evo *Banco exigia complir algun d'aquests requisits:

  •  Tindre la nòmina domiciliada.
  •  Mantindre rebuts domiciliats.
  •  Tindre contractats altres productes en l'entitat (la hipoteca, per exemple).

Però ha anunciat que canvia la seua política i se suma al grup d'entitats que ofereixen comptes sense comissions i sense necessitat de complir requisits.

Compte Intel·ligent i Targeta Intel·ligent: bones alternatives

A partir d'ara, qualsevol consumidor pot contractar el Compte Intel·ligent sense necessitat de domiciliar nòmina, rebuts o complir algun altre requisit.

A més, al costat del compte és també és possible contractar la Targeta Intel·ligent:

  •  Aquesta targeta permet traure diners gratis en qualsevol caixer d'Espanya, sempre que siga per un import mínim de 120 euros.
  •  També són gratis les extraccions en qualsevol caixer del món, encara que si es tracta d'operacions en divises diferents de l'euro, aplicaran una comissió de 3% sobre el tipus de canvi de mercat.

Consulta la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías